Donuts (Pi-stones) 30 mm. (10-15 Arten) in Triple-A-Qualität. 42 Jahren schon ein Bestseller!

Donuts (Pi-stones) 30 mm. (10-15 Arten) in Triple-A-Qualität. 42 Jahren schon ein Bestseller!

Donuts (Pi-stones) 50 mm. (8-12 Arten) seit 37 Jahre einem Bestseller in unser Sortiment

Donuts (Pi-stones) 50 mm. (8-12 Arten) seit 37 Jahre einem Bestseller in unser Sortiment

Donuts (Pi-stones) 40 mm. (18-12 Arten) seit 37 Jahre einem Bestseller in unser Sortiment

Edelstein Donuts sind zeitlos! Der Ursprung der "Knoten des Kaiserlichen Roben der Ming-Dynastie" und bleiben sehr beliebt! Sie werden in Säcken von 5 Stück pro Steinart geliefert.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1110
  • Kauf 90 für 3,50 € jeweils und spare 12%
Donuts (Pi-stones) 40 mm. (18-12 Arten) seit 37 Jahre einem Bestseller in unser Sortiment kann in Schritten von 30 gekauft werden

De Donut is een al eeuwenoude vorm vol van Symboliek. Soms is het een inwijdingssteen, een gladde platronde steen met een gat in het midden. Het is een heilige geometische vorm. Een dergelijke steen werd vroeger overal in Noord- en Zuid-Amerika op grote schaal gevonden. Donuts. Pi-Stenen worden over de hele wereld in verschillende culturen voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn vaak van natuurlijke halfedelstenen gemaakt, zoals jade, rozenkwarts, jaspis. Sommigen groter dan anderen, dikker of dunner. Wel zijn er grote overeenkomsten in de uitleg die de verschillende culturen aan de ronde steen geven. de Pi steen is het symbool van ons mens zijn, ons lichtlichaam wat als een soort donut ons stoffelijke lichaam omgeeft en is verbonden met onze chakras die in ons lichaam liggen. Je kunt je lichaam zien als een soort van holle buis, waar binnen de chakras liggen.

Donuts komen oorspronkelijk uit de tijd van de diverse Chinese dynastieën en van origine werden ze gebruikt als knopen , maar in de 19e eeuw tot en met nu worden deze "knopen", ook wel donuts genoemd , gebruikt voor "good-luck". Dit in samenhang met de diverse edelsteenenergieën, vormen donuts niet alleen een amulet tegen ziekten maar ook een hip sieraad! De meest bekende donut is ongetwijfeld die gebruikt is door de oude Chinese keizer. Het verhaal is zeer bekend en te lezen in vele boeken, te zien in een musical en in het Theater. Sinead O’connor heeft een hit gemaakt van dit oude sprookje en ook nu worden nog vele mensen er door geïnspireerd.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: