Hämatit-Aura Ringe mit 50% Rabatt!

Hämatit-Aura Ringe mit 50% Rabatt!

10 ARMBANDER GEMISCHT

10 ARMBANDER GEMISCHT

Hand polierter Donut am einer Schnur in einer Geschenk-Box!

Edelstein Donuts auch "Chinesischer Glücksknoten," genannt, sind von allen Zeiten und bleiben sehr beliebt.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
223
  • Kauf 27 für 2,50 € jeweils und spare 16%
Hand polierter Donut am einer Schnur in einer Geschenk-Box! kann in Schritten von 1 gekauft werden

Donuts komen oorspronkelijk uit de tijd van de diverse Chinese dynastieën en van origine werden ze gebruikt als knopen , maar in de 19e eeuw tot en met nu worden deze "knopen" ook wel donuts genoemd  gebruikt voor "good-luck", en dit in samenhang met de diverse edelsteenenergieën, vormen donuts niet alleen een amulet tegen ziekten maar ook een hip sieraad!
De meest bekende donut is ongetwijfeld die gebruikt is door de oude Chinese keizer. Het verhaal is zeer bekend en te lezen in vele boeken, te zien in een musical en in het Theater. Sinead O’connor heeft een hit gemaakt van dit oude sprookje en ook nu worden nog vele mensen er door geïnspireerd.

De Donut is een al eeuwenoude vorm vol van Symboliek. Soms is het een inwijdingssteen, een gladde platronde steen met een gat in het midden. Het is een heilige geometische vorm. Een dergelijke steen werd vroeger overal in Noord- en Zuid-Amerika op grote schaal gevonden.  Donuts. Pi-Stenen worden over de hele wereld in verschillende culturen voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn vaak van natuurlijke halfedelstenen gemaakt, zoals jade, rozenkwarts, jaspis, Sommigen groter dan anderen, dikker of dunner. Wel zijn er grote overeenkomsten in de uitleg die de verschillende culturen aan de ronde steen geven. de Pi steen is het symbool van ons mens zijn, ons lichtlichaam wat als een soort donut ons stoffelijke lichaam omgeeft en is verbonden met onze chakras die in ons lichaam liggen. Je kunt je lichaam zien als een soort van holle buis, waar binnen de chakras liggen.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: