Elefanten mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht.

Elefanten mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht.

Eulen mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht.

Eulen mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht.

Pony mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht.

Gekauft während unserer letzten Einkaufsreise nach Thailand & Myanmar. "Diese Serie von Kunsthandwerk macht dich immer noch glücklich!" Und Sie helfen verschiedenen Bergbewohnern mit einer lustigen und willkommenen Tagesaktivität!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
10022
  • Kauf 10 für 4,99 € jeweils und spare 17%
Pony mit Glocken Glücksbringer ganz von Hand von Bergvölkern aus Myanmar gemacht. kann in Schritten von 1 gekauft werden

Bergvolkeren is de term die gebruikt wordt voor verscheidene etnische groepen die leven in de berggebieden van Zuid China, Laos, Vietnam, Thailand en Myanmar. ze leven een semi nomadisch bestaan. Vaak leven ze nog net zo als de mensen in het begin van onze jaartelling en komt de "20e eeuw" als een schok voor ze. De diverse regeringen van de landen waarin ze leven proberen deze volkeren te assimileren in de "normale" bevolking. Veel van de problemen voor de bergvolken in Thailand worden veroorzaakt door de discriminatie van deze groepen. Door de meerderheid van de Thais worden ze gezien als onontwikkeld en veroorzakers van de drugsproblemen. De meeste lokale politici in de provincies waar de bergvolkeren wonen voeren vaak campagne tegen hun aanwezigheid en verspreiden ongefundamenteerde vooroordelen over deze bevolkingsgroepen. Ze worden regelmatig van hun land verdreven en ook wordt het Thaise staatsburgerschap afgenomen. Het enige waarvoor de bergvolkeren vaak goed zijn is om te dienen als attractie voor toeristen. Gelukkig zijn de laatste er positieve ontwikkeling en kunnen velen door de verkoop van kunstnijverheid het hoofd boven water houden en een beter leven opbouwen.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: