Cookies verbessern die Benutzerfreundlichkeit unserer Website. Akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies? Zustimmen Einstellungen
Telefon +31 (0)412-405131
Einloggen

Passwort vergessen? Klicken Sie hier.

Registrieren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Neu: Mexiko-Container (Calcite, Fluorit)  und weiter erwartet: Kaktusquarz aus Boekenhouthoek / Container für Südafrika, Australien (Mookaite, Tiger Iron) Rufen Sie an und kommen Sie vorbei oder bestellen Sie über die Website. (SAMSTAG 15. AUGUST GESCHLOSSEN)

< Zurück zur Übersicht

Vogel (gelb-blau) und Schmetterling (rot) auf Holzgemälde

Vogel (gelb-blau) und Schmetterling (rot) auf Holzgemälde

Produkt

Vogel (gelb-blau) und Schmetterling (rot) auf Holzgemälde

Umschreibung

Handbemaltes Holzbrett mit einer fantastischen Vogel und Schmetterlingszene

Abmessungen

600 x 400mm

DOWNLOADS:

Zusätzliche Information

Houten borden zoals ze op Ibiza vaak te zien zijn in de lokale Bars en ook gewoon op het eiland. De felle kleurtjes zijn kenmerkend voor deze borden. De onderwerpen zijn vaak te herleiden tot oude sentimenten en zijn altijd vrolijk van aard.

Prachtige items van Ibiza, ze zouden zo gekocht kunnen zijn op de lokale Hippie markt die op Ibiza dagelijks plaatsvind.  De mooie armbanden, tassen en sleutelhangers worden  gemaakt met een perfect gevoel voor mooie vrolijke en felle kleuren die je direct een zonnig humeur geven. De artiesten die deze voorwerpen maken zijn bijna allemaal afkomstig uit de hippie cultuur waar kleur en een grote invloed hadden en nog steeds hebben. De gebruikte materialen zijn allemaal natuurlijk en op een verantwoorde manier gekleurd. Vaak met natuurlijke kleurstoffen. Ibiza items brengen de zon in uw humeur en in uw huis. 

• Ibiza (Catalaans: Eivissa) is een Spaans eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 575 km². Het is één van de Pitiusen en maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Ibiza is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen: Majorca en Minorca liggen oostelijker, en het kleinere Formentera ligt ten zuiden van Ibiza. 

• Hippiecultuur is een subcultuur onder jongeren in het midden van de jaren zestig. Als jeugdcultuur en tegencultuur is deze subcultuur populair onder tieners en twens. ''Hippies'' worden gezien als de "makers" van deflowerpowerbeweging ).  Hippies dragen en droegen felgekleurde kleding en spijkerbroeken en zijn te herkennen aan de lange dracht van hun haar.

 
Happy Ibiza

  • Schauen Sie sich hier Videos über dieses Produkt an!
WIR AKZEPTIEREN DIE FOLGENDEN ZAHLUNGSMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP