Cookies verbessern die Benutzerfreundlichkeit unserer Website. Akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies? Zustimmen Einstellungen
Telefon +31 (0)412-405131
Einloggen

Passwort vergessen? Klicken Sie hier.

Registrieren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Neu: Mexiko-Container (Calcite, Fluorit)  und weiter erwartet: Kaktusquarz aus Boekenhouthoek / Container für Südafrika, Australien (Mookaite, Tiger Iron) Rufen Sie an und kommen Sie vorbei oder bestellen Sie über die Website. (SAMSTAG 15. AUGUST GESCHLOSSEN)

< Zurück zur Übersicht

Büffelschädel auf Stand (geliefert auf eigene Gefahr mit DHL, Abholung € 10,- billiger)

Büffelschädel auf Stand (geliefert auf eigene Gefahr mit DHL, Abholung € 10,- billiger)

Produkt

Büffelschädel auf Stand (geliefert auf eigene Gefahr mit DHL, Abholung € 10,- billiger)

Umschreibung

Übergroßer Büffelschädel aus eigenem Import.

Abmessungen

75-95cm

Preis an anderer Stelle

Login für Preise

DOWNLOADS:

Zusätzliche Information

Fantastische schedels van waterbuffels, geheel legaal geimporteerd in Nederland vanuit diverse Aziatische Landen. De gravering is gedaan door vaklieden uit Myanmar en het Indonesiche eiland Bali die daar hun vak van hebben gemaakt en fantastische graveringen maken. Alle schedels worden in Nederland ingevoerd conform CITES richtlijnen. De buffelkop is er voor bedoeld om slechte energie uit Tempels en huizen te weren. Men zegt dat een buffelkop rust brengt en ook worden schedels vaak buiten boven en deur gehangen om slechte krachten buiten te houden. De waterbuffel of karbouw (karbauw) (Bubalus bubalis) is een groot rund. Het is de bekendste en meest wijdverbreide soort uit het geslacht van de Aziatische buffels (Bubalus). De waterbuffel heeft een schofthoogte van 1,5 tot 1,9 meter en een lengte van 2,40 tot 3 meter. De staart is 60 tot 100 centimeter lang en borstelig op het uiteinde. Hij heeft een grijszwarte, dunne vacht met lange haren. Het onderste deel van de poten is soms vaalwit tot op de knieën. Volwassen dieren zijn echter bijna naakt. De huid is donkergrijs. De stieren hebben grote hoorns die maanvormig naar achteren buigen. De hoorns hebben diepen groeven en kunnen tot twee meter overspannen. De koeien zijn kleiner dan de stieren. Ook hun hoorns zijn kleiner. Volwassenen dieren kunnen 300 tot 1200 kg zwaar worden; meestal zijn de stieren zwaarder dan de koeien, die tot circa 800 kg zwaar kunnen worden. Als gevolg van genetische isolatie varieert het gewicht zeer afhankelijk van het gebied.

  • Schauen Sie sich hier Videos über dieses Produkt an!
WIR AKZEPTIEREN DIE FOLGENDEN ZAHLUNGSMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP