Duftkerze in Handgeschliffenem Ständer mit feinen Indischen Duftstoffe.

Duftkerze in Handgeschliffenem Ständer mit feinen Indischen Duftstoffe.

Edelsteinkollektion mit 56 natürliche Edelsteine mit Namensticker. Nettes Geschenk.

Edelsteinkollektion mit 56 natürliche Edelsteine mit Namensticker. Nettes Geschenk.

Paua Abalone Qualität B Kanten sind nicht 100% perfekt.

Exclusiver Alleinimport aus "Pacific Ocean, to the East of South Island & Foveaux Straits, South of South Island, New Zealand" , wo die feinsten Paula's Weltweit gefunden werden! Export in mehr als 8 Länder in Europa
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
40
  • Kauf 25 für 4,50 € jeweils und spare 10%
  • Kauf 100 für 3,99 € jeweils und spare 20%
Paua Abalone Qualität B Kanten sind nicht 100% perfekt. kann in Schritten von 5 gekauft werden

Abaloon ook wel Paua schelp genoemd staat al vele jaren bekend om zijn fantastische binnenzijde (parelmoer) die al honderden jaren tot sieraden wordt bewerkt. Eigenlijk is de Abaloon een eetbare schelp waarvan de allermooiste voorkomen in de Tasmanië zee bij Nieuw Zeeland. Daar worden de schelpen gecontroleerd opgevist en is een bron van voedsel voor de bevolking. De fantastische schelpen zijn echter geen restproduct maar steeds meer en meer een hoofd product omdat ze erg geliefd zijn.  Parelmoer wordt al eeuwen lang aanzien als iets dat heel zuiverend en positief werkt. De kracht van de schelp zit dus in de parelmoer en de werking ervan is zoals een edelsteen: edelstenen geven energie en hebben een edele kracht en deze parelmoer geeft dat ook. 
• Meditatie:  Abaloon schelpen worden ook gebruikt tijdens een meditatie, omdat dit goed is voor intuïtie, de spirituele en de psychologische ontwikkeling.
• Branden van kruiden in Abaloon: Bij een ritueel wordt de Abaloon schelp meestal gebruikt om de vijf elementen tot een geheel te voegen. De schelp beschikt over kleine gaatjes die zorgen voor de nodige luchttoevoer. 
• De kracht van Abaloon: Weert het boze oog, tegen negatieve energie, maakt mensen evenwichtig, brengt diepe innerlijke rust en geeft inspiratie.

Weitere Informationen
Abmessungen 125-140mm
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: