1000 mm Edelstein Globus mit Lapislazuli JETZT 30% RABATT. Ein wahres Museumsstück.

1000 mm Edelstein Globus mit Lapislazuli JETZT 30% RABATT. Ein wahres Museumsstück.

Papua Halskette (7modellen) mit Standard

Papua Halskette (7modellen) mit Standard

Frieden Anhänger (etwa 25 mm.) - nirgendwo Günstiger!

10 beliebtesten Arten je 5 Stück: Bergkristall, Rosenquarz, Mookait, Lapis (Biggel), Türkis (100% Natural), Hämatit, Opalin, Goldstein, Aventurin und Tigereisen.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
443
  • Kauf 300 für 1,75 € jeweils und spare 12%
Frieden Anhänger (etwa 25 mm.) - nirgendwo Günstiger! kann in Schritten von 50 gekauft werden

Het vredesteken in edelsteen  
Het vredesteken is een symbool dat in 1958 is ontworpen door de Britse ontwerper en kunstenaar Gerald Holtom. Hij deed dit in opdracht van de vredesbeweging, die een campagne voerde voor ontwapening van kernwapens. Het symbool is afgeleid van het "Semaphore Flag Signalling System". De verticale streep is "D" voor "Disarmament" (= ontwapening) en de twee schuine strepen naar beide zijden zijn "N" voor "Nuclear" (= nucleair), "U" voor "Unilateral" (= eenzijdig).  Het teken door Holtom gestileerd en ontworpen is echter al van veel oudere datum; het  symbool in de cirkel is de omgekeerde Algiz rune. Algiz staat bij velen voor het leven, de omgekeerde Algiz voor de dood. In de moderne tijd wordt deze Yr-rune als de doodsrune gebruikt. Bij nazi's werd en wordt de Yr-rune als alternatief gebruikt voor het christelijke kruis. Het vredesteken zou "overgenomen" zijn van het gebroken, ondersteboven hangende kruis dat in de tijd van de Romeinse keizer Nero een symbool was voor de Christenvervolging. Is er een reden om aan te nemen dat hetzelfde symbool steeds hetzelfde moet betekenen, en dat er een betekenisvolle samenhang is tussen de doodsrune, het vredessymbool en het symbool van de christenvervolgingen. Bij Timmersgems hebben we vele soorten vredestekens in ondermeer:  Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal, Jade, Tijgeroog etc. etc.

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. Duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid. Zeldzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hoe vaak een product in de natuur voorkomt. Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken. Zo worden ze verwerkt tot kettingen, oorbellen, armbanden en vele andere sieraden, maar ook in de industrie worden de edelstenen gebruikt om te verwerken. Bekende edelstenen zijn onder andere diamant, robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, toermalijn, amethyst, citrien, carneool, opaal, onyx, turkoois, lapis lazuli en granaat. In de 18de en begin 19de eeuw was het mode om sieraden te maken waarin iemands naam of initialen verwerkt waren. Bij de keuze van de edelstenen liet men zich leiden door de eerste letter van de naam van de edelsteen, en zo ontstond het edelstenenalfabet. Ook werden er gedurende de negentiende eeuw soortgelijke achrosticonsieraden gemaakt waarbij sentimenten in edelstenen werden uitgedrukt. Meest bekend is de Engelse 'regard'-ring, een verlovingsring waarbij het woord 'regard' (hoogachting) gevormd werd door de edelstenen robijn (ruby), smaragd (emerald), granaat (garnet), amethyst, diamant (diamond)

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: