Magnetit Aura Armband! (BESTSELLER)

Magnetit Aura Armband! (BESTSELLER)

Moqui - Marble armband aus Utah / USA mit 70% Rabatt

Moqui - Marble armband aus Utah / USA mit 70% Rabatt

"IBIZA - Edelsteinarmband" Der Edelsteintrend des Jahres 2019 (mehr 10.000.000 Stück weltweit ve

Laut 3 Schmuckhersteller der größte Edelstein-Trend in USA & Europa! Mehr als 11 Edelsteine wie Jade, Fluorit, Bergkristall, Rosenquarz, Sodalith und vieles mehr. Geliefert gemischt.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
8014
  • Kauf 50 für 7,99 € jeweils und spare 11%
"IBIZA - Edelsteinarmband" Der Edelsteintrend des Jahres 2019 (mehr 10.000.000 Stück weltweit ve kann in Schritten von 10 gekauft werden

Prachtige items van Ibiza, ze zouden zo gekocht kunnen zijn op de lokale Hippie markt die op Ibiza dagelijks plaatsvind.  De mooie armbanden, tassen en sleutelhangers worden  gemaakt met een perfect gevoel voor mooie vrolijke en felle kleuren die je direct een zonnig humeur geven. De artiesten die deze voorwerpen maken zijn bijna allemaal afkomstig uit de hippie cultuur waar kleur en een grote invloed hadden en nog steeds hebben. De gebruikte materialen zijn allemaal natuurlijk en op een verantwoorde manier gekleurd. Vaak met natuurlijke kleurstoffen. Ibiza items brengen de zon in uw humeur en in uw huis. 

• Ibiza (Catalaans: Eivissa) is een Spaans eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 575 km². Het is één van de Pitiusen en maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Ibiza is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen: Majorca en Minorca liggen oostelijker, en het kleinere Formentera ligt ten zuiden van Ibiza. 

• Hippiecultuur is een subcultuur onder jongeren in het midden van de jaren zestig. Als jeugdcultuur en tegencultuur is deze subcultuur populair onder tieners en twens. 'Hippies' worden gezien als de "makers" van deflowerpowerbeweging ).  Hippies dragen en droegen felgekleurde kleding en spijkerbroeken en zijn te herkennen aan de lange dracht van hun haar.

 
Happy Ibiza

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: