Hülse mit 500 Gramm Palo Santo (heiliges Holz) aus Ecuador.

Hülse mit 500 Gramm Palo Santo (heiliges Holz) aus Ecuador.

Hülse mit 15 weißen Salbeibüschen aus Kalifornien in Amerika.

Hülse mit 15 weißen Salbeibüschen aus Kalifornien in Amerika.

Hülse mit 3 großen "Rose von Jericho" aus Mexiko.

Seit 37 Jahren in unserem Sortiment dieses Wunder der Natur. Scheinbar abgestorbenen Pflanzen, die im Wasser nach ein paar Minuten grün wird. Sehr schön und sehr alt, und dieses Ritual kann Hunderte von Jahren dauern.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
4643
  • Kauf 5 für 8,99 € jeweils und spare 10%
Hülse mit 3 großen "Rose von Jericho" aus Mexiko. kann in Schritten von 1 gekauft werden

Mirakel der natuur, Een plant van tientallen of zelfs honderden jaren oud. zet in koud of warm water en de plant komt keer op keer tot leven, lees de gebruiksaanwijzing op de achterzijde van dit papier (Selaginella Lepidopilifera), is een woestijnvaren die van nature voorkomt in het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Deze ‘roos’ kan lange periodes in woestijngebieden zoals een normale plant groeien en zich voortplanten, totdat zijn omgeving niet langer zijn voortbestaan kan waarborgen. Als de bloemen en bladeren dood en afgevallen zijn, en de plant al zijn vocht verloren heeft, krullen de dorre takken naar binnen en vormen een ronde bal. De wortels trekken zich terug uit de aarde en de plant laat zich door de woestijnwind voort blazen, totdat het op een dag een vochtige plek gevonden heeft waar het verder kan groeien. De bal ontvouwt zich, spreidt zich uit en werpt zijn zaden af, die zich ontkiemen. Als de jonge plantjes eenmaal water hebben gekregen zullen ze snel in de knop schieten. Zelfs na 100 jaar zonder water kan de plant weer tot leven komen. Niet voor niets wordt hij plat der wederopstanding genoemd.

Effecten:De roos van Jericho wordt in Mexico verkocht als diureticum. Het wordt ook gebruikt in voodoo rituelen en  Cubaanse santeria om liefde, geluk en geld te genereren. Er wordt gezegd dat de plant negatieve energie absorbeert als men hem op het lichaam draagt.  Gebruik Een volledig uitgedroogde roos van Jericho zal opnieuw groeien wanneer je hem in water plaatst. De natuurlijke groene kleur komt terug en de varen wordt weer een levend organisme. Plaats de roos in een schoteltje of kom voor 3 dagen of langer totdat hij groen wordt en open gaat. (normaal ziet u al met een paar uur resultaat) Het water moet vaak ververst worden. Laat de plant weer compleet uitdrogen nadat deze een week groen en levend is geweest. Dit proces kan keer op keer herhaald worden.  Perfect voor leerdoeleinden.

  
Roos van Jericho

Het unieke concept van de kokers (displays) van Timmersgems.

Ons unieke concept verpakkings- en showkokers neemt u als winkelier een zorg uit handen.
We hebben deze lijn op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag naar informatie folders en scherpe prijzen. Deze nieuwe Timmersgems lijn geeft u veel voordelen die we hieronder even op een rijtje zetten.

1. Scherpe prijzen:.
U krijgt altijd een scherpere prijs voor het artikel in de koker dan als u het artikel los zou kopen.

2. Gratis folder:
In de koker zitten wat gratis extra folders die u kunt verstrekken aan uw klanten.
Hierop staat veel informatie over het product die uw klant zeker op prijs zal stellen.

3. ECO friendly:
Verpakt in een 100% gescheiden te verwerken plastic koker treft u zonder extra verpakking het product aan.
Er worden geen bomen omgezaagd om het product in houten kistjes te verpakken nog gebruiken we een vulmiddel als b.v. polyethyleen.  

4. Mooie presentatie:
De koker kunt u zo in de winkel zetten en is prachtig om het product aan uw klanten te tonen (ook als counter display)

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: