Cookies verbessern die Benutzerfreundlichkeit unserer Website. Akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies? Zustimmen Einstellungen
Telefon +31 (0)412-405131
Einloggen

Passwort vergessen? Klicken Sie hier.

Registrieren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Wir haben diese Woche 7200 Edelsteinherzen, 27.000 gebohrte Edelsteinanhänger, 1200 Teelichthalter aus Fluorit und 180 Kilo flache Steine ​​erhalten und erwarten für unsere Sommerpause (HINWEIS: SOMMERURLAUB GESCHLOSSEN 13. BIS 28. JULI) 2 Container mit indonesischen Waren (Container mit Holz / Bronze- / Traumfänger und ein weiterer Behälter mit rauen und geschnittenen Steinen)

< Zurück zur Übersicht

Totem mit 13 Schädeln aus Sulawesi (Meisterstück!)

Totem mit 13 Schädeln aus Sulawesi (Meisterstück!)

Produkt

Totem mit 13 Schädeln aus Sulawesi (Meisterstück!)

Umschreibung

Dieser Totempfahl wird in Zeremonien benutzt und steht auf einem schweren Metallfuß. Wegen seiner primitiven Erscheinung ein Hingucker für jung & alt.

Abmessungen

2800 x 1000 x 600mm

Preis an anderer Stelle

Login für Preise

DOWNLOADS:

Zusätzliche Information

Typishe geluksbrenger van een Tongkonan traditioneel huis op Sulawsi. De rijkdom van een familie valt af te lezen aan het aantal buffelschedels dat het huis aan de voorzijde versieren.

Tongkonan is een traditionele voorouderlijk huis, of Rumah adat van de Torajan mensen, in Zuid-Sulawesi, Indonesië. Tongkonan hebben een onderscheidend bootvormige en oversized zadeldak. Net als de meeste van Indonesië-Austronesische gebaseerde traditionele architectuur zijn Tongkonan gebouwd op palen. De constructie van Tongkonan is arbeidsintensief werk en worden gewoonlijk gebouwd met behulp van alle familieleden. In de oorspronkelijke Toraja samenleving, hadden alleen edelen het recht om Tongkonan te bouwen. Gewone mensen leven in kleinere en minder versierde huizen genaamd Banua.

Sulawesi (voorheen bekend als The Celebes) is een groot eiland, buitengewoon verwrongen in vorm, gelegen tussen Kalimantan (Indonesisch Borneo) en de Molukken Island groep (ook bekend als The Molluccas). Het is een eiland rijk aan natuurlijke hulpbronnen met een rijk en gevarieerd scala van culturen waaronder enkele van de meest onderscheidende en antropologisch belangrijk in Indonesië. De dominante groepen van het eiland zijn de zeevaart en eens piratical moslim Bugis en Makassaars in het zuidwesten van het eiland, en de sterk christelijke Minahasa van de noordelijke schiereiland. De Toraja, Zuid Sulawesi zijn echter misschien wel een van de meest onderscheidende etnische groepen in alle Indonesië.


 

  • Schauen Sie sich hier Videos über Sulawesi huizen

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP