Edelsteinhalsband aus

Edelsteinhalsband aus "Blumen" im böhmischen Stil, handgefertigt mit Coral und Howlite.

Edelsteinhalsband aus

Edelsteinhalsband aus "Blumen" im böhmischen Stil, handgefertigt mit Coral und Howlite.

Edelsteinhalsband aus "Blumen" im böhmischen Stil, handgefertigt mit schwarzen Onyx- und Süßwasserpe

Ein solider und zeitgemäßer Wert in unserer Schmuckkollektion seit 15 Jahren! Wunderschöner handgefertigter Edelsteinschmuck mit echtem schwarzen Onyx, Türkis & Howlite in Lapis & Koralle zu einem erschwinglichen Preis.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
9993
  • Kauf 3 für 13,00 € jeweils und spare 19%
Edelsteinhalsband aus "Blumen" im böhmischen Stil, handgefertigt mit schwarzen Onyx- und Süßwasserpe kann in Schritten von 1 gekauft werden

In modern gebruik wordt de term "Bohemian" toegepast op mensen die een onconventioneel, meestal artistiek leven leiden. De aanhangers van de "Bloomsbury Group", die zich begin 20e eeuw rond de Stephen-zussen, Vanessa Bell en Virginia Woolf vormden, behoren tot de bekendste voorbeelden. De oorspronkelijke "Bohemians" waren reizigers of vluchtelingen uit Midden-Europa (vandaar de Franse bohémien, voor "zigeuner").

Nadenkend over de modestijl van "boho-chic" in de eerste jaren van de 21e eeuw, vond de Sunday Times het ironisch dat "modieuze meisjes ruige bloemenrokken droegen in de hoop er bohemien, nomadisch, pittig en niet-burgerlijk uit te zien", terwijl "zigeunermeisjes zelf ... sexy en verrukkelijk zijn, juist omdat ze niet gek zijn op mode". Aan het einde van de 19e eeuw en de eerste helft van de 20e weerspiegelden aspecten van de Boheemse mode daarentegen de levensstijl zelf.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: