Shungit aus dem Ort Kerelia in Russland

Shungit aus dem Ort Kerelia in Russland

Sugilit, AAA, Kalahari-Wüste in Süd-Afrika, grobe Stücke

Sugilit, AAA, Kalahari-Wüste in Süd-Afrika, grobe Stücke

Super-7 aus Brasilien (Sehr einzigartig, rohe Steine).

Dieser Edelstein enthält sieben einzigartigen Mineralien und ist in alle Literatur umschrieben und ist Weltweit sehr beliebt.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1323
  • Kauf 100 für 1,20 € jeweils und spare 20%
Super-7 aus Brasilien (Sehr einzigartig, rohe Steine). kann in Schritten von 20 gekauft werden

Super Seven, ook bekend als Melody steen of Heilige 7, is een zeer krachtige en spirituele edelsteen. Het is een van de weinige stenen die hun energie en zuiverheid behouden. Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. zelfs als niet alle zeven mineralen er in aanwezig zijn. Super Seven is uitstekend voor het verbeteren van alle soorten van psychische capaciteiten en psychische vaardigheden, waaronder telepathie, helderziendheid, helderhorendheid,  telekinese, en anderen. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen.Het is een krachtige steen voor kristalhealing, en is uitstekend geschikt voor de genezing van de ziel, lichaam en geestelijk ongemak. Super Zeven niet is gekoppeld aan slechts één chakra, maar is naar verluidt fantastisch voor genezing, evenwicht en het activeren van alle zeven chakra's.Mediteren met een super seven edelsteen is een hemelse ervaring.

*opent het hart *activeert onze eigen wijsheid *geeft in zicht in hoe oude patronen van het denken en handelen zijn ontstaan en doorbroken kunnen worden *geeft ruimte voor een nieuwe, liefdevolle manier van be-leven *verbreedt onze intuïtie en brengt ons op een hoger niveau *geeft energie aan de chakra’s en brengt ze in balans *helpt ons eraan te herinneren dat ieder van ons een deel van het grote geheel is *heelt het cellulair geheugen *stimuleert ons spiritueel talent en vaardigheden en brengt het op een hoger niveau *houdt ons tegelijkertijd geaard *helpt orde in verwarring te scheppen *herinnert ons er aan dat we al heel zijn en transformeert negatieve gedachten, angsten en stress *voedt het zelf vertrouwen *harmoniseert ons lichaam *ondersteunt het immuunsysteem.

Weitere Informationen
Abmessungen 15-60grs.
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: