Papagoit aus Südafrika

Papagoit aus Südafrika

Turmalin, getrommelt, in 925/000 Silber Anhänger

Turmalin, getrommelt, in 925/000 Silber Anhänger

Que Sera Herzen, XXL

Abgesehen von der Trommel- und Knudes ist das Que Sera Herz sehr beliebt bei unseren Händlern. Zugegeben die Herzen sind auch sehr schön gezeichnet.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1339
Que Sera Herzen, XXL kann in Schritten von 1 gekauft werden

Een hart is het meest universele symbool voor eeuwig durende liefde. Zolang als we weten is het symbolisme van een hart bekend bij de mensheid. Het hart bij dit kaartje is een echt edelstenen partnerhart, 2 harten samengesmolten tot een echt kunstwerk. Een kunstwerk omdat het moeilijk is te vervaardigen. Een kostbare gift voor degene die je liefhebt.

Que Sera steen is het mineraal liberiet is een lithium-beryllium-silicaat met de chemische formule Li2BeSiO4. Het behoort tot de nesosilicaten. Het bruine of lichtgele liberiet heeft een glas- tot vetglans en vanwege de hardheid geen streepkleur. Het kristalstelsel is monoklien en de splijting is perfect volgens kristalvlak [010] en duidelijk volgens [100] en [001]. De gemiddelde dichtheid is 2,688 en de hardheid is 7. Liberiet is niet radioactief. De naam van het mineraal liberiet is afgeleid van de samenstelling; de elementen lithium en beryllium. Liberiet wordt, zoals de meeste beryllium- en lithiumhoudende mineralen, voornamelijk gevormd in pegmatieten. Ook wordt het gevonden in aders die lepidoliet-fluoriet-magnetiet gesteente doorsnijden. De typelocatie is het Hsianghua gebergte, provincie Hunan, China.

 
Edelsteenmijnen

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: