Boji Steine Paar ohne Zertifikat / USA

Boji Steine Paar ohne Zertifikat / USA

Aqua Aura Kristallen

Aqua Aura Kristallen "Miller Mountain" aus Arkansas USA

Pop-Felsen stammen aus der USA

Die Boji Namen dürfen nur Verbindung mit dem Zertifikat genannt werden.Vor kurzem gab es ein US-Gerichtaussage: Ohne Zertifikat durfen die nicht Boji's genannt werden, aber wir nennen es Poprocks, was genau das gleiche ist.
SKU
500
  • Kauf 20 für 4,50 € jeweils und spare 25%
  • Kauf 50 für 3,80 € jeweils und spare 37%

BOJI STENEN.
Boji Stenen oftewel Pop Rocks. De Boji Steen is zo oud als de aarde. De vorming van de stenen en de schepping van de aarde waren gelijktijdig, zodat de stenen miljoenen jaren oud zijn.  Ze zijn hoofdzakelijk van pyriet, waaraan zij hun zwartachtig bruine kleuren en hun platte en ronde vorm danken. Er zijn ook studies waarbij palladium in de stenen wordt aangetroffen.  Boji Stenen komen van slechts 1 plaats in de Verenigde Staten afkomstig, het rokerige Hill Chalk, onderdeel van de Niobrara formatie in Gove County, Kansas. Boji Stenen zijn gescheiden als mannelijke en vrouwelijke stenen. Vrouwelijke stenen zijn gladder en talrijker dan de mannelijke stenen. Mannelijke stenen zijn ongelijk en scherp. Boji Stenen zijn klein in vergelijking met andere mineralen die variëren van  grootte van een dubbeltje tot het formaat van een golfballetje. De grootste facetgeslepen stenen zijn minder dan drie karaat in gewicht. Boji Stenen zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt als een paar vrouwelijke en mannelijke stenen. Boji Steen zijn effectief gebruik makend van de heilzame werking van fysieke omstandigheden, maar zij zijn nog krachtiger wanneer ze gebruikt worden om hun metafysische eigenschappen. 

Metafysische Eigenschappen van Boji Steen -Voornamelijk gebruikt om evenwicht te brengen in een energie veld. 
 -Helpen met het opladen van de aura en vullen lege ruimte met positieve energie. -Bevordering van de verwijdering van blokkades om genezing mogelijk te maken. Vergemakkelijking van het evenwicht van de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam. -Hulp bij het in lijn brengen van de chakra’s zoals van de kruin chakra en de wortel chakra. 
-Verbetering van de elektrische structuur door een elektromagnetisch veld rond het lichaam.  -Gebruikt om duidelijkheid in de hersenen krijgen. Dit vergroot de werking van de hersenen met maximaal zes procent en ook helpt het om het korte en lange termijn geheugen te herstellen. Geneeskrachtige Eigenschappen van Boji Stenen -Gebruikt voor de regeneratie van cellulair weefsel dat beschadigd is.

 
Boji stenen
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: