Regenbogen Calcit aus Chihuahua in Mexiko

Regenbogen Calcit aus Chihuahua in Mexiko

24 Geschliffene Edelsteine (ca. 50x40 mm)

24 Geschliffene Edelsteine (ca. 50x40 mm)

Edelsteinkollektion mit 56 natürliche Edelsteine mit Namensticker. Nettes Geschenk.

Erfindung von TG in 1997 und ist derzeit in acht Ländern durch mehr als 1.200 Geschäfte und Museumsshops verkauft. Unsere größten Kunden ist "Das Heimatmuseum in Idar-Oberstein" die in jedem Semester neue 56 "ers und unser Goldflaschen Kaufen!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
970
  • Kauf 10 für 8,99 € jeweils und spare 10%
  • Kauf 88 für 7,99 € jeweils und spare 20%
Edelsteinkollektion mit 56 natürliche Edelsteine mit Namensticker. Nettes Geschenk. kann in Schritten von 1 gekauft werden

Zeer fraai geschenk/verzamelsetje met daarin de 56 bekendste edelstenen die elk zijn voorzien van een naamstickertje dat makkelijk is te verwijderen. Erg leuk voor kinderen die er uren zoet mee kunnen zijn.

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. Duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid. Zeldzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hoe vaak een product in de natuur voorkomt. Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken. Zo worden ze verwerkt tot kettingen, oorbellen, armbanden en vele andere sieraden, maar ook in de industrie worden de edelstenen gebruikt om te verwerken. Bekende edelstenen zijn onder andere diamant, robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, toermalijn, amethyst, citrien, carneool, opaal, onyx, turkoois, lapis lazuli en granaat. In de 18de en begin 19de eeuw was het mode om sieraden te maken waarin iemands naam of initialen verwerkt waren. Bij de keuze van de edelstenen liet men zich leiden door de eerste letter van de naam van de edelsteen, en zo ontstond het edelstenenalfabet. Ook werden er gedurende de negentiende eeuw soortgelijke achrosticonsieraden gemaakt waarbij sentimenten in edelstenen werden uitgedrukt. Meest bekend is de Engelse 'regard'-ring, een verlovingsring waarbij het woord 'regard' (hoogachting) gevormd werd door de edelstenen robijn (ruby), smaragd (emerald), granaat (garnet), amethyst, diamant (diamond)


  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: