100-120 mm Rosenquarz oder Bergkristall-Engel. (verschiedene im Lieferumfang enthalten)

100-120 mm Rosenquarz oder Bergkristall-Engel. (verschiedene im Lieferumfang enthalten)

Apatit AAA in schöner blauer Farbe Madagaskar.

Apatit AAA in schöner blauer Farbe Madagaskar.

Tangerin Kristalle (Qualität B)

Der B Varietät ist viel weniger Orangen getönt, als die angezeigte Auswahl. Die Farbe ist leichter aber hat den großen Vorteil in Bezug auf die AAA-Qualität, dass die Kristallstructur transparent bleibt.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1269
  • Kauf 10 für 35,00 € jeweils und spare 22%
Tangerin Kristalle (Qualität B) kann in Schritten von 1 gekauft werden

Tangerine kwarts komt uit de Santinho mijn in Minas Gerais, Brazilië. Deze Tangerine Quartz Punten hebben een natuurlijke oranje kleur en een mooie trilling. Deze Tangerine Quartz Punten hebben grote formaties, maar veel van de punten hebben wel wat sneetjes en krassen op hen. De oranje kleur op deze Natural Tangerine Quartz Punten uit Brazilië komt uit de aanwezigheid van hematiet en water in de holte waar ze groeiden. Langzaam, tijd, het water in combinatie met hematiet roest die permanent gebonden aan het oppervlak van de kristallen te creëren. De combinatie zorgt voor een heerlijk unieke natuurlijke kwarts kristallen. deze Tangerine Quartz Punten vertonen een energie die een goed begrip van de gebeurtenissen die ons beïnvloeden in ons leven creëert. Tangerine Quartz ondersteunt evenwicht in de Sacraal Chakra en helpt bij het  verleden in het verleden te zetten. Tangerine kwarts is handig voor het kalmeren na een fysieke of energetisch trauma. Tangerine kwarts kan helpen om te genezen van een psychische aanval, en bevordert een gevoel van mededogen voor een "aanvaller" door die inzicht geeft in de motieven van de "aanvaller", in plaats van de schuld geven. Uitvoeren Tangerine Quartz kan u helpen om voorbij de schijnbare "chaos" van de wereld, waardoor u te herkennen in plaats van de onderliggende orde die inherent zijn aan het universum. Dit op zijn beurt, kan je vibratie te verhogen tot een meer positieve, en maak uw interacties met anderen leuker en productiever.

De mooiste mineralen, fossielen en edelstenen uit Madagascar. Madagaskar, officieel de Republiek Madagaskar en voorheen bekend als de Malagasi Republiek,is een eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van Afrika . De natie bestaat uit het eiland Madagaskar (Het op drie na grootste eiland ter wereld) en vele talrijke kleinere perifere eilanden. Het is een beroemde plek om te duiken en te zwemmen en het is beroemd om zijn hoge kwaliteit edelstenen die zijn gewonnen uit de bodem en rotsen. Wij bij Timmersgems kunnen zeggen met trots dat we de twee na grootste importeur voor Madagaskische edelstenen in Europa zijn, net na een Frans bedrijf. Jaarlijks hebben we minstens 3 grote containers gevuld met de mooiste edelstenen, mineralen en buffelhoorns. Als u een kijkje neemt in onze webshop en showroom vindt u een groot assortiment van Labradoriet, Amethist, Citrien, Rozenkwarts en vele vele andere soorten. Wij doen zaken met 17 kleine familiebedrijven op het eiland. Op deze manier kunnen we garanderen dat u de beste en mooiste edelstenen en mineralen aantreft. Ook ondersteunen we deze families sinds het begin van ons bedrijf 35 jaar geleden. We hebben ons hart verloren aan het eiland, de mensen en de producten. Elk jaar is het een geweldig iets om het eiland te bezoeken en de beste stenen en mineralen voor u te vinden. De natuurlijke hulpbronnen Madagaskar omvatten een scala aan onverwerkte landbouw producten en delfstoffen , waaronder raffia, visserij en bosbouw, en is een steunpilaar van de economie. Madagaskar is een van belangrijkste leveranciers ter wereld van vanille, kruidnagel en ylang-ylang. Andere belangrijke agrarische hulpbronnen zijn onder andere koffie, lychees en garnalen. Belangrijke minerale hulpbronnen omvatten verschillende soorten edelstenen en half -edelstenen, en Madagaskar biedt momenteel de helft van's werelds levering van saffieren, die werden ontdekt in de buurt Ilakaka in de late jaren 1990. Het eiland heeft ook een van de grootste reserves van ilmeniet ( titanium erts ), evenals belangrijke reserves chromiet, steenkool, ijzer, kobalt, koper en nikkel. Een aantal grote projecten zijn aan de gang in de mijnbouw, olie -en gassector en die geven naar verwachting een belangrijke impuls aan de Madagaskische economie. Hieronder vallen projecten zoals ilmeniet en zirkoon mijnbouw van zware minerale zand buurt Tolanaro door Rio Tinto. Madagascar is een zeer arm land met veel flora en fauna, Op Madagaskar kun je 400 planten en dieren tegenkomen die je NERGENS ANDERS IN DE WERELD kunt vinden. Ook de mineralen blauwe coelestien, Labradoriet en polychroom- & Oceaan- jaspis zijn alleen te vinden op Madagaskar.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: