Bergkristall-Spitzen, feine Qualität B, Madagaskar.

Bergkristall-Spitzen, feine Qualität B, Madagaskar.

Hand polierte Karneol Knuffelsteine aus Madagaskar

Hand polierte Karneol Knuffelsteine aus Madagaskar

Eldarit = Nebulastein auch Kambala/Kumbaba-Jaspis genannt, Tsiroromandidy (Tulear)Madagaskar

Schöne Stein mit einem schönen Muster, die unverzüglich merkbar ist. Auch bekannt als der Stein von Nebula aus Madagaskar.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
911
  • Kauf 500 für 0,07 € jeweils und spare 30%
Eldarit = Nebulastein auch Kambala/Kumbaba-Jaspis genannt, Tsiroromandidy (Tulear)Madagaskar kann in Schritten von 20 gekauft werden

Kambaba c.q. Nebula stone of nevelsteen is zwart met groene kringen. Het is vulkanisch van oorsprong en de precieze samenstelling is pas sinds kort geheel bekend en de steen bevat 5 mineralen,. kwarts, Kaliumveldspaat, Epidoot, Jaspis en Aegirien Het is een van de meest geliefde stenen bij hedendaagse Sjamanen en de oorsprong van het ontstaan ligt in de explosie van een gaswolk (Nebula) van vulkanische aard. De steen heeft vele namen, zo is Kambaba bekend als Nebula steen, Kambala steen, Cumbala steen en als Kambaba Jaspis. Kambaba werkt als een algehele beschermer van magische oorsprong waarvan men zegt dat het de geest en gedachte vrij en helder maakt.  De steen komt voor in Mexico en Madagaskar en door de lokale sjamanen beschreven als een kosmisch raam en perfecte meditatie steen.   In de diepte kan men letterlijk een glimp opvangen van de oorsprong van het leven op onze planeet en raak een tastbare vorm van de oorspronkelijke slijk dat onze atmosfeer gevoed en geavanceerde de schepping van alle levende wezens. De 5 mineralen versterken elkaar bijzonder goed. 

*Geeft krachtige energie *Tegen zelfmedelijden *Reinigt de nieren *Geeft psychisch evenwicht *Stelt je open voor het nieuwe *Tegen vochtophoping *Laat je het oude vergeten *Gaat uitdroging tegen.

 
Kambaba/Nebula/Kambala

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: