Box mit 12 von Hand geschliffenen Elefanten 40-45 mm. Jetzt -40% Rabatt

Box mit 12 von Hand geschliffenen Elefanten 40-45 mm. Jetzt -40% Rabatt

Versteinertes Holzherzen, 25-35 mm. aus Madagaskar

Versteinertes Holzherzen, 25-35 mm. aus Madagaskar

Box mit 12 von Hand geschliffenen Schweinen 40-45 mm

Nicht populär bei uns! Ich habe niemals ein Schwein verkauft in Holland oder Belgien. Aber in Deutschland sind die "Glücks-Schweinchen" mit Abstand die beliebteste Tierfigure.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
748
Box mit 12 von Hand geschliffenen Schweinen 40-45 mm kann in Schritten von 12 gekauft werden

Hele mooie assortimentsdoos met maar liefst 12 handgeslepen varkentje van 40-45 mm in hoogte. o.m. in de navolgende steensoorten: Onyx, Unakiet, Gele Calciet, tijgeroog, Jaspis etc. Een ideaal geschenk voor alle varkensliefhebbers.

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. Duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid. Zeldzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hoe vaak een product in de natuur voorkomt. Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken. Zo worden ze verwerkt tot kettingen, oorbellen, armbanden en vele andere sieraden, maar ook in de industrie worden de edelstenen gebruikt om te verwerken. Bekende edelstenen zijn onder andere diamant, robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, toermalijn, amethyst, citrien, carneool, opaal, onyx, turkoois, lapis lazuli en granaat. In de 18de en begin 19de eeuw was het mode om sieraden te maken waarin iemands naam of initialen verwerkt waren. Bij de keuze van de edelstenen liet men zich leiden door de eerste letter van de naam van de edelsteen, en zo ontstond het edelstenenalfabet. Ook werden er gedurende de negentiende eeuw soortgelijke achrosticonsieraden gemaakt waarbij sentimenten in edelstenen werden uitgedrukt. Meest bekend is de Engelse 'regard'-ring, een verlovingsring waarbij het woord 'regard' (hoogachting) gevormd werd door de edelstenen robijn (ruby), smaragd (emerald), granaat (garnet), amethyst, diamant (diamond)

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: