Magnetit stammt aus Bergwerken in Kiruna, Schweden.

Magnetit stammt aus Bergwerken in Kiruna, Schweden.

8 Super große von Hand geschnittene Steine, JUMBO.

8 Super große von Hand geschnittene Steine, JUMBO.

8-teiliges Massage set mit Berkristall, Amethyst, Rosenquarz und Turmalin

Diese Set ist von dem Schweizer Dr.Rudolf Schreier gemacht, und kostet bei Ihm eine Menge Geld (rund € 350, -) bei uns nur für einen Bruchteil zu kaufen.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
960
  • Kauf 3 für 39,00 € jeweils und spare 13%
8-teiliges Massage set mit Berkristall, Amethyst, Rosenquarz und Turmalin kann in Schritten von 1 gekauft werden

Prachtige set bestaande uit onderdelen van Rozenkwarts, Amethyst, Bergkristal en Toermalijn. Elders aangeboden voor prijzen tot € 350,00 maar bij ons gewoon voor een normale prijs te verkrijgen.

Energie-uitwisseling tussen olie, edelsteen en mens
Massage met edelsteen opleg stenen (opleggers) is geschikt voor jong en oud, voor elk huidtype en zorgt voor een goede doorstroming. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt. Deze vorm van massage is daarom zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress. De edelsteen massage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of in combinatie met een andere behandeling plaatsvinden.

Stenen waar je mee kunt masseren zijn bijvoorbeeld bergkristal, amethist, rozenkwarts, aventurijn, oranje calciet en rode jaspis. Maar eigenlijk is elke edelsteen geschikt afhankelijk van zijn typische eigenschappen. Edelstenen kunnen je heel veel kracht geven als je in een bepaald proces of fase in je leven zit. Denk aan de rode jaspis, die je helpt met beide voeten op de grond te blijven (aardend) en die de spijsvertering ondersteunt. Of de rozenkwarts die je een zachte, positieve en liefdevolle werking laat ervaren. De steen van het hart. Het effect van de edelsteen massage is ontladend en opladend. Het heeft een positief effect op de emoties en versterkt je zelfbeeld, eigenwaarde, liefde en levensvreugde.

We verwijzen steeds graag naar de link die als U die volgt uitkomt bij de betreffende bladzijde van het Edelsteentherapie boek en het register van genezende edelstenen.


Healing met edelstenen.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: