Speckstein-Aroma-Brenner XXL mit Kupferplatte

Speckstein-Aroma-Brenner XXL mit Kupferplatte

Vietnamesisch Weihrauchfass in schön geschlagenem Kupfer

Vietnamesisch Weihrauchfass in schön geschlagenem Kupfer

Sawasdee Öl, auch Thai Buddha Öl genannt, sehr rein und aromatisch

Ohne Zweifel die beliebteste Öl in Asien und werden für verschiedene Zwecke verwendet. Diese Sorte ist dicker als Saibaba Öl, das auch ein bekanntes Thailändisches Öl ist!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1103
  • Kauf 10 für 5,99 € jeweils und spare 14%
  • Kauf 25 für 4,99 € jeweils und spare 29%
Sawasdee Öl, auch Thai Buddha Öl genannt, sehr rein und aromatisch kann in Schritten von 1 gekauft werden

Buiten het gebruik als massageolie is deze olie fantastisch door de therapeutische effecten op de huid en voor het gebruik bij vele huidproblemen als eczeem, droge huid, pijnlijke rode huid en psoriasis. De olie helpt jonge en oude mensen hun huid in topconditie te houden Je kunt de olie direct op de huid toepassen of in bad gebruiken. De olie voedt de huid tijdens het baden en de huid voelt daarna erg zacht en gezond . Sawasdee olie verzorgt de huid intensief en de olie wordt snel door de huid opgenomen. De olie is toepasbaar op de huid en op het gezicht. Bijzonder geschikt voor na het zonnebaden om de huid te hydrateren, of na het zwemmen in het zwembad of het relaxen in de Jacuzzi. Probeer deze fantastische olie en we weten zeker dat U van de geweldige werking op uw huid en de bijzondere geur gaat houden. Geen chemicaliën toegevoegd.  
De kunst van het masseren komt van oorsprong uit Thailand. Veel massagescholen hebben massage tot een kust verheven en het duurt jaren voor je de techniek in de vingers hebt. We kunnen U niet leren masseren maar wel het meest belangrijke geven voor de Thai massage namelijk de Sawasdee olie. Al duizenden jaren is deze olie in gebruik bij monniken en leraren en eenieder die de kunst van de Thaise massage heeft geleerd. De olie word heel makkelijk opgenomen door de huid en voelt fris en plakt niet. De geur zorgt voor een ontspannen en comfortabel gevoel en nadien voelt de huid als die van een baby. De
olie is gebaseerd op Aloë Vera en gemixt met speciale ingrediënten zoals Jasmijn, amandel en Lotus bloemen.


Thaise kruiden.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: