10 pcs. Edelstein-Schmuck

10 pcs. Edelstein-Schmuck "GREENEARTH.COM" - 2 Displays

Messing Pendel, 50 Stück Vorteilspack (4-5Modelle)

Messing Pendel, 50 Stück Vorteilspack (4-5Modelle)

Inhalator, JARUNGJIT

Neben schönen Verzierung in Ihrer Jacke oder Tasche auch sehr erfrischend. Die Geschichte geht, dass die Flasche mit aromatischen Kräutern aus dem Garten des berühmten König Bhumibol kommt. 4 Millionen Inhalatoren werden pro Tag produziert und verkauft. W
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1231
  • Kauf 24 für 5,50 € jeweils und spare 8%
  • Kauf 120 für 4,99 € jeweils und spare 17%
Inhalator, JARUNGJIT kann in Schritten von 24 gekauft werden

Voor het verlichten van duizeligheid, flauwvallen, verstopte neus en geeft een verfrissend gevoel, De kruiden zijn geoogst uit de tuin van het koninklijk paleis in Bangkok en bewezen Thailandse beste. De inhaler is een typische Thaise uitvinding uit het verleden en werd lang geleden al gebruikt. Heden ten dage gebruiken veel mensen de inhaler tegen smog en vervuiling in de grote steden en vooral Bangkok. Het is moeilijk een taxi chauffeur te vinden zonder inhaler en op straat gebruikt ook zeker 50% van de mensen er een. Onze Jarungjit inhaler is gemaakt in Thailand met echte kruiden uit Koning Bhumibols tuin te weten:  mix van olie broneol, 0,5% kamfer ,0,5% eucalyptus,2% en menthol 2%  pommelo 80% en sommige andere kruiden, 1% samen gemalen op basis van zwarte peper,1% kamfer olie,1% citrus schil/pommelo, kruidnagels 15%, water 2% Foto’s van koning Bhumibol op bezoek bij kleine fabriekjes op het platteland dichtbij Chiang Rai. Deze kleine boerderijtjes en fabriekjes produceren op kleine schaal de allerbeste kruiden. De kruiden worden hier gekweekt en later geplant in de grote tuinen bij het koninklijk paleis in Bangkok.  Door uitsluitend deze kruiden te gebruiken steunen we direct de bergstammen in Chaing Rai dichtbij de grens met Myanmar. Het geld dat men verdient met deze kruiden word direct gebruikt om scholen en ziekenhuizen te bouwen. Koning Bhumibol steunt ook velen met zijn eigen geld.


Thaise kruiden.

Overgevoeligheid en allergie:
De producten zijn met zorg samengesteld, maar desondanks kunnen de bestandsdelen allergische reacties veroorzaken. Dit kan niet volledig voorkomen worden omdat ieder mens anders reageert. Wij raden aan om het product eerst op een klein stukje huid te proberen, om een overgevoelige reactie uit te sluiten. Gebruik nooit verzorgingsproducten op een open wondje.

Ha-Tha kruiden en Ha-Tha kruiden balsems bevatten een hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten. Ha-Tha planten en kruiden zijn gecertificeerd door GMP (Good Manufacturing Practice) en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: