Cedar Smudge Bundle 6 Zoll. aus Oregon in den USA.

Cedar Smudge Bundle 6 Zoll. aus Oregon in den USA.

Schwarzer Salbei Bundle 9 Zoll. von Orange in den USA.

Schwarzer Salbei Bundle 9 Zoll. von Orange in den USA.

Drachenblut-Salbeibündel 9" aus der mexikanischen Küstenprovinz.

Drachenblut-Salbei unterscheidet sich vom weißen Salbei durch den Geruch, der beim Brennen freigesetzt wird. Salbei hat einen scharfen, durchdringenden Geruch, der als würzig bezeichnet werden kann.
SKU
9486
  • Kauf 10 für 5,99 € jeweils und spare 14%

Salvia Azurea, ook wel bekend als blauwe salie is met name binnen het sjamanisme een bekend en veelgebruikt product onder inheemse inwoners van Midden-Amerika, ook wel bekend als indianenHet is onderdeel van de zuiveringsceremonies waarbij deze kruidige planten worden gesmeuld en er gebruik wordt gemaakt van de vrijkomende rook. Zij stimuleert het krijgen van visoenen en verdrijft negatieve energie evenals slechte entiteiten. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat 94% van het aantal bacteriën in de kamer is afgebroken na het branden van deze kruid. Blauwe salie is dus een zuiveringsmethode waarmee je tevens je staat van bewustzijn verandert. Ze wordt vervaardigd uit de Salvia Apiana plant, die groeit aan de kust van Mexico en Californië.

Dragon blood salie onderscheid zich van witte salie door de geur die vrijkomt bij het branden. Salie heeft een scherpe zeer doordringende geur, te omschrijven als kruidig. Niet iedereen ervaart deze geur als even plezierig. Ze is daarom eerder functioneel dan een prettige huisgeur. De dragon blood variant geeft een ietwat zoetige geur aan deze kruidige salie. Liefde, bescherming en zuivering. Wanneer de bladeren droog zijn, kunnen ze gebrand worden. Het gaat hier om gebonden salie. Op deze manier is het makkelijk te ontsteken. Zodra de top van bundel brandt kun je er met een veer langs wapperen en de heilige rook zo verspreiden over objecten, personen en in alle hoeken van een ruimte. Ze versterkt het zelfvertrouwen en stimuleert doorzettingsvermogen.

Weitere Informationen
Abmessungen 9 inch.
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: