Cookies verbessern die Benutzerfreundlichkeit unserer Website. Akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies? Zustimmen Einstellungen
Telefon +31 (0)412-405131
Einloggen

Passwort vergessen? Klicken Sie hier.

Registrieren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Neu: Brasilien-Container (neue Teelichter, Geoden, Achate), Indonesien-Container (Hummel, Schwefel), Mexiko-Container (Calcite, Fluorit) Vietnam-Versand (Porcupines / Muscheln) und weiter erwartet: Kaktusquarz aus Boekenhouthoek / Container für Südafrika, Australien (Mookaite, Tiger Iron) und Madagaskar! 5 Container mit über 80 Tonnen Rohsteinen & 2 Sendungen mit 6 Tonnen Steinen! Rufen Sie an und kommen Sie vorbei oder bestellen Sie über die Website.

< Zurück zur Übersicht

Brunnen von dem Amerikaner "Douglas Wright"

Brunnen von dem Amerikaner "Douglas Wright"

Produkt

Brunnen von dem Amerikaner "Douglas Wright"

Umschreibung

Topdesign aus Oregon, USA. Wunderschöner Überlaufbrunnen in Container mit Motor und Edelsteinpräsentationen auf derPlatte

Abmessungen

1890 x 350 x 350mm

Preis an anderer Stelle

Login für Preise

Zusätzliche Information

Prachtige overloop fontein die zijn oorsprong vind in de Feng Shui. Het geluid van overlopend water brengt elke omgeving op natuurlijke wijze tot rust en kan zowel binnen als op een terras heel mooi tot zijn recht komen, gemaakt van mooi koper.

Koper is een scheikundig element met symbool Cu en atoomnummer 29. Het is een rood/geel overgangsmetaal dat in ongelegeerde vorm ook als roodkoper bekendstaat. De belangrijkste bronnen van koper zijn de mineralen chalcopyriet, chalcociet, covelliet, azuriet, malachiet en borniet. Deze worden in ruime mate in de aardkorst aangetroffen. Belangrijke vindplaatsen van kopererts zijn Chili, Peru en de Verenigde Staten. In Chili wordt ongeveer een-derde van alle koper gemijnd. Indonesië heeft het afgelopen decennium de sterkste groei van de koperproductie laten zien en was in 2009 de op drie na grootste producent. De belangrijkste gebruikers van koper zijn de China, Duitsland en de Verenigde Staten.

Feng Shui, Denk alstublieft niet dat het bijgeloof is. Het gaat allemaal over het denken in symbolen en dat kan het brein echt ontwikkelen. De Zwitserse psycholoog Carl Jung vertelde hier al over. Feng Shui is een complexe Chinese kunst die is ontwikkeld om hemel en aarde een betere plaats te maken om te leven en om gezondheid, voorspoed en geluk te bevorderen. De Chi-Spiraal is het instrument om energie in je huis te brengen. Hang de spiraal op en laat energie en een gevoel van welbevinden in je huis stromen. Feng Shui (spreek uit als: fang sjweej / [?f??''?we?]) is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui wordt als pseudowetenschap beschouwd. Feng Shui betekent letterlijk ''wind en water'', naar het begrafenisboek Zang Shu (??) dat zegt: "Qi drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt". Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.

 
Feng Shui

  • Schauen Sie sich hier Videos über dieses Produkt an!

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP