Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze-Amethyst uit Pathagonië/Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten ivm de beurs in Tucson/Arizona-USA.

< Terug naar het overzicht

Boji stenen paar XL met origineeel afgegeven echtheidscertificaat (ZELDZAAM!).

DOWNLOADS:

Boji stenen paar XL met origineeel afgegeven echtheidscertificaat (ZELDZAAM!).

Product

Boji stenen paar XL met origineeel afgegeven echtheidscertificaat (ZELDZAAM!).

Omschrijving

Zonder twijfel de meest begeerde steen van Amerika en misschien wel wereldwijd, zeker wanneer het officiële echtheidscertificaat met "präg-stempel" erbij zit, het bewijs dat U over de enige echte beschikt.

Afmetingen

26-32mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

BOJI STENEN.
Boji Stenen oftewel Pop Rocks. De Boji Steen is zo oud als de aarde. De vorming van de stenen en de schepping van de aarde waren gelijktijdig, zodat de stenen miljoenen jaren oud zijn.  Ze zijn hoofdzakelijk van pyriet, waaraan zij hun zwartachtig bruine kleuren en hun platte en ronde vorm danken. Er zijn ook studies waarbij palladium in de stenen wordt aangetroffen.  Boji Stenen komen van slechts 1 plaats in de Verenigde Staten afkomstig, het rokerige Hill Chalk, onderdeel van de Niobrara formatie in Gove County, Kansas. Boji Stenen zijn gescheiden als mannelijke en vrouwelijke stenen. Vrouwelijke stenen zijn gladder en talrijker dan de mannelijke stenen. Mannelijke stenen zijn ongelijk en scherp. Boji Stenen zijn klein in vergelijking met andere mineralen die variëren van  grootte van een dubbeltje tot het formaat van een golfballetje. De grootste facetgeslepen stenen zijn minder dan drie karaat in gewicht. Boji Stenen zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt als een paar vrouwelijke en mannelijke stenen. Boji Steen zijn effectief gebruik makend van de heilzame werking van fysieke omstandigheden, maar zij zijn nog krachtiger wanneer ze gebruikt worden om hun metafysische eigenschappen. 


Metafysische Eigenschappen van Boji Steen -Voornamelijk gebruikt om evenwicht te brengen in een energie veld. 
 -Helpen met het opladen van de aura en vullen lege ruimte met positieve energie. -Bevordering van de verwijdering van blokkades om genezing mogelijk te maken. Vergemakkelijking van het evenwicht van de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam. -Hulp bij het in lijn brengen van de chakra’s zoals van de kruin chakra en de wortel chakra. 
-Verbetering van de elektrische structuur door een elektromagnetisch veld rond het lichaam.  -Gebruikt om duidelijkheid in de hersenen krijgen. Dit vergroot de werking van de hersenen met maximaal zes procent en ook helpt het om het korte en lange termijn geheugen te herstellen. Geneeskrachtige Eigenschappen van Boji Stenen -Gebruikt voor de regeneratie van cellulair weefsel dat beschadigd is.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP