Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Bakari steen (Tseseniet) uit Karas, Namibië (zeer zeldzaam)

Bakari steen (Tseseniet) uit Karas, Namibië (zeer zeldzaam)

Product

Bakari steen (Tseseniet) uit Karas, Namibië (zeer zeldzaam)

Omschrijving

Behorend tot de meest zeldzame edelstenen ter wereld. Is hij zowel edelsteen alsook fossiel. Bakari betekent "succesvol" en wordt zodoende ook als geluksamulet gedragen.

Afmetingen

50-60mm/15-20gr

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

De Bakari-steen komt uit de regio Karas, op grote schaal verspreid in de Namib woestijn, aan de rand van de Zuid-Afrikaanse diamant riem. Hij is een buitengewone rots die ons aan de oorsprong van de aarde herinnert. Daarin pulseren de boodschap van sterrenstof. De Bakari is een aardbare steen en uitermate geschikt voor meditaties.Bakari betekent in directe vertaling "De succesvolle". Vanuit een esoterisch oogpunt, het bevordert spirituele ontwikkeling, combineert hoogwaardige energie in zichzelf en wordt door velen omschreven stenen versterking kenners bijzonder bewustzijn.Hij is niet alleen een populaire meditatie bron, maar van toepassing is (vanwege zijn waarschijnlijk veroorzaakt door meteorietinslag Risorgimento geschiedenis) als boodschapper tussen de werelden, die de aarde verbindt met het universum.Mineralogische de steen bevat ingrediënten uit marcasiet, pyriet en limoniet.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP