Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Austrian crystal "Kameel" Fraai gedecoreerd met Zirkonia.

Doosje kameel 7 x 8 cm logo_product

Austrian crystal "Kameel" Fraai gedecoreerd met Zirkonia.

Product

Austrian crystal "Kameel" Fraai gedecoreerd met Zirkonia.

Omschrijving

Rijk gedecoreerd met echte "Zirkonia" kristallen en mooie emaille is deze collectie een ware verrijking voor ons assortiment. Vrijwel alle voorwerpen zijn voorzien van scharniertjes en zijn te openen. Worden geleverd in mooie gestoffeerde doos.

Afmetingen

70x80mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Wat is Oostenrijks kristal? Oostenrijk is de wereldhoofdstad van het kristal maken. Kristal gemaakt in Oostenrijk is Oostenrijks kristal. Veel sieradenontwerpers en bedrijven gebruiken losse Zirkonia kristallen om in hun stukken te gebruiken. De schoonheid en schittering van Zirkonia is ongeëvenaard! In combinatie met een mooie kwaliteit Emaille worden ware fonkelende kunstwerken gemaakt. Veel van deze objecten zijn voorzien van een scharnier waardoor ze uitermate geschikt zijn als sieradendoosje, of doosje voor het opbergen en bewaren van snuisterijen. Oostenrijkse Zirkoni kristal wordt beschouwd als strass sieraden. De oorspronkelijke steentjes waren kiezelstenen van bergkristal uit de Rijn (de westelijke grens van Oostenrijk), vandaar de naam strass. Deze kiezelstenen hadden een mooie schittering en werden gebruikt als versieringen.In 1775 begon een Franse juwelier genaamd George Frederic Stras de onderkant van glas te bekleden met metaalpoeder. De resulterende schittering imiteerde nauwgezet diamanten. Deze "edelstenen" waren niet erg betaalbaar omdat elke steen handgemaakt was. Kristallen strass items zijn nog steeds zeer collectible vandaag! Ze worden gebruikt in sieraden, kostuums, kleding en andere accessoires. Het merendeel van de kristallen sieraden wordt geproduceerd in Oostenrijk en de Tsjechische Republiek. 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP