Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Auraliet 23 vlammen uit Canada. Samenstelling met tenminste 17 van 23 bekende mineralen.

Amethist vlamBEST_product

Auraliet 23 vlammen uit Canada. Samenstelling met tenminste 17 van 23 bekende mineralen.

Product

Auraliet 23 vlammen uit Canada. Samenstelling met tenminste 17 van 23 bekende mineralen.

Omschrijving

Amethist kent diverse varianten, veel gevraagd zijn de "Super-7" en nog bijzondere is de "Auraliet-23", die uit 23 verschillende mineralen bestaat en alleen maar in Canada gevonden wordt. (Slijpwerk komt uit Madagaskar)

Afmetingen

75-150gr.

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Auraliet 23
Auraliet 23 bevat minimaal 17 van de volgende 23 mineralen: titaniet, cacoxeniet, lepidocrosiet, ajoiet, hematiet, magnetiet, pyriet, goethiet, pyrolusiet, goud, zilver, platina, nikkel, koper, ijzer, limoniet, sfaleriet, covelliet, chalcopyriet, gialiet, epidoot, borniet en rutiel. Deze combinatie heeft net als bij super seven bijvoorbeeld een bijzondere synergetische werking. Auraliet 23 is een krachtige genezer die op alle chakra's en lagen van de aura inwerkt. De steen kan een krachtige energiestroom opwekken, die heel diep kan inwerken maar het geeft over het algemeen niet meer energie dan je aan kunt. De energie wordt door de steen naar de juiste plaats geleid en werkt tegelijkertijd met verschillende frequenties op verschillende niveaus in. De steen werkt dus zowel op het lichaam, de geest als op de ziel in en kan een positieve werking hebben op alles van lichamelijke klachten tot aan karmische problemen uit vorige levens. Auraliet 23 maakt je hoofd vrij en geeft een diep gevoel van rust en welzijn en brengt je terug naar je nulpunt. Van hieruit maakt het een connectie met hogere energieën en een universeel bewustzijn en kun je bijvoorbeeld contact krijgen met spirituele gidsen of begeleiders. Auraliet 23 komt alleen voor in Canada en is zeer zeldzaam.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP