Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Aura Magnetiet uit Kiruna, Zweden (BESTSELLER).

Aura Magnetiet uit Kiruna, Zweden (BESTSELLER).

Product

Aura Magnetiet uit Kiruna, Zweden (BESTSELLER).

Omschrijving

Natuurlijke Magnetiet behandeld met Titanium, zorgt ervoor dat deze getrommelde stenen echt zeer gewaardeerd zijn bij jong en oud!

Afmetingen

20-30mm

Aanvullende informatie

De creatie van Magnetiet Aura Komt voort uit een speciaal proces, waarbij het oppervlakte van de Magnetiet word bedekt met verstoven fijn poeder van puur goud onder hoge druk. Dit resulteert in een prachtig briljant achtige blauwe kleur met regenboog effecten. Dit gekleurde mineraal is effectief bij de behandeling van met name de keel chakra. Maakt communiceren met je innerlijke waarheid mogelijk en laat je innerlijke emoties uiten. In China maakte men al in de 11e eeuw v. Chr. gebruik van de magnetische eigenschappen van magnetiet. De termen 'magneet', als middeleeuwse aanduiding voor een magnetische steen, en het in 1845 door Wilhelm Haidinger ingevoerde 'magnetiet', ontstonden uit de Latijnse stam 'magnet-' (met als nominatief 'magnes', magneet). Magnetische stenen. De combinatie van Manetiet en Goud is een combinatie die elkaar zeer versterkt en dusdoende heel goed is om de helende eigenschappen van elkaar te versterken.

* Laat energie beter stromen * Laat je innerlijke emotie uiten * Bij rugklachten * Tegen ontstekingen * Tegen neusbloedingen
* Geeft inzicht in moeilijke situaties * Tegen krampen in algemeen * Bij menstruatiepijnen.

  
Power magneten 

Derhalve goed voor R.S.I. en carpaal tunnelsyndroom. Het gebruik:  Plaats de eieren of masseer met de eieren huid en lichaam op de plaatsen waar U voelt dat het het meest noodzakelijk is. U kunt de eieren meerdere malen per dag gebruiken en elke dag van de week.  Als speelgoed: Fantastisch als zingende eieren, gooi beide delen in de lucht en als ze elkaar weer ontmoeten in de lucht dan zal de hele kamer worden gevuld met het geluid van een ratelslang. Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar oud. Pas op met pacemakers en creditcards. 

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP