Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

Aroma juweel in vierkante stijl met echte edelstenen en te vullen met eigen parfum of olie.

Aroma juweel in vierkante stijl met echte edelstenen en te vullen met eigen parfum of olie.

Product

Aroma juweel in vierkante stijl met echte edelstenen en te vullen met eigen parfum of olie.

Omschrijving

Zeer fraai hanger welke is te vullen met uw eigen keuze olie of parfum. Keuze uit vorm en kleur maar niet uit de edelsteen. Deze worden gesorteerd geleverd.

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Een fantastisch sieraad en in het oog springende hanger die niet alleen super mooi is maar ook zeer functioneel doordat u het reservoir kunt vullen met etherische olie of parfum. De geur blijft bij u zonder in kleding of huid te trekken. Daardoor ook zeer geschikt voor mensen die geen stoffen op hun huid verdragen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen in diverse vormen, allemaal gemaakt van echte edelsteen. Een fraai geschenk om weg te geven maar zeker ook om te krijgen. Levering is inclusief een bijbehorende ketting in zilverkleur, goud– of Rose goudkleur. 

Behalve uw favoriete parfum natuurlijk uitermate geschikt voor toepassing in de aromatherapie. Onderstaand een klein overzicht van de geuren en hun werking. Gebruikt u bij voorkeur een zeer goede kwaliteit etherische olie ! 

* Bergamot (Bij stress) * Ylang-Ylang (Opbeurend) * Rozemarijn (Tegen lage bloeddruk) * Citroen (Tegen hoge bloeddruk) 
* Lavendel (Tot rust komen) * Eucalyptus (Tegen hoesten) * Jasmijn (Laat ontspannen) * Tea Tree (Tegen depressies)

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP