Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Op 16 januari 40ft container met Marokko-Bergkristalgeodes, Seleniet & Fossielen. Op 18 januari 20ft. container met Brazilië Agaten & Amethysten en verder vanaf 26 januari tot en met 5 februari gesloten ivm vakbeurs in Tucson/Arizona-USA. Kom snel langs of bestel per DHL en vanaf €500,- gratis verstuurd.

< Terug naar het overzicht

Aroma Diffuser inhoud 160 ML model 1 verkrijgbaar in 6 kleuren 220 Volt.

Aroma Diffuser inhoud 160 ML model 1 verkrijgbaar in 6 kleuren 220 Volt.

Product

Aroma Diffuser inhoud 160 ML model 1 verkrijgbaar in 6 kleuren 220 Volt.

Omschrijving

Een zeer goed verkocht model. Naast luchtbevochtiger ook aromadiffuser en tevens hippe interieur decoratie. (LED verlichting naar wens in te schakelen in maar liefst 7 kleuren) In Light wood, dark wood, zwart, rood, blauw en wit.

Afmetingen

160 ML / 13x13x19 cm

Aanvullende informatie

In Light wood, dark wood, zwart en wit.

Geïnspireerd door perfectie en schoonheid hebben we de Ti-Zen aroma diffusers lijn ontwikkeld, deze stelt ons in staat onze persoonlijke ruimte te herontdekken te midden van ons drukke leven. Hij verbeterd de atmosfeer binnenshuis door gebruik te maken van de nieuwste luchtzuiverings technieken zoals een nano zilver filter, koud katalytisch filter, actief karbon filter, elektrostatisch filter enz. Dit zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van essentiële olie compleet worden ontladen om zodoende hun beste aroma therapeutische eigenschappen prijs te geven aan de lucht. Deze serie gebruikt ultrasone principes in combinatie met water en essentiële olie en verdampt deze op atomisch niveau in de lucht. Het is dus gezond en natuurlijk. Het op atomisch niveau opgeloste vocht helpt onze huid om de vochtigheid vast te houden en is zeer geschikt voor ruimtes met airco en droge ruimtes. 

Om effectief de lucht zuiveren van bacteriën, is een luchtbevochtiger een onmisbaar onderdeel voor kantoorruimtes evenals huishoudens en zelfs spa's en ziekenhuizen. Als u de kwaliteit van de lucht wilt verbeteren en wilt leven in een gezonde, gezellige omgeving, kun je nauwelijks de kans laten lopen om deze fantastische aromadiffuser te proberen.  Het compacte formaat, lichte gewicht en de stijlvolle houtkleur maken deze luchtbevochtiger bewonderd door veel klanten. Het ultrasone functioneren, zal niet storen. Bovendien, beschermt tegen het onderbreken van watertoevoer, vrij stabiel en betrouwbaar te gebruiken. Geeft door toevoeging van enkele druppels olie een neerlijke geur die uw lichaam en geest op weer in balans brengen.

*voor woon en slaapkamers
*voor ziekenhuizen
*voor gebruik in een sauna
*Therapeutische werking
*voor bejaardenhuizen
*voor beauty salon en Spa
*voor Barren en restaurants

CB, CE, CSA, EMC, EMF, GS, LFGB, RoHS, SASO, UL, UR, PSE, SAA, FCC
LED verlichting in 7 kleuren kan per stap worden gekozen of wisselen.
Stopt automatisch als het water op is

Verkrijgbaar in 4 kleuren, geeft u bij het bestellen uw voorkeur door. Soms zijn niet alle kleuren leverbaar en u ontvangt dan het bestverkopende model.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP