Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Aqua (Agua) de Florida uit Peru 270 ML

Flesjes2019aanbieding_product

Aqua (Agua) de Florida uit Peru 270 ML

Product

Aqua (Agua) de Florida uit Peru 270 ML

Omschrijving

Originele Aqua (Agua) de Florida van Murray & Lanman op basis van alcohol. Geschikt voor zuivering en andere occulte rituelen zoals in Peru gebruikelijk.

Afmetingen

270 ML

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

FLORIDA WATER / Agua de FLORIDA 270 ML. Het enig echte originele Florida water op alcohol basis uit Peru. Het wordt gebruikt bij allerhande rituelen in het sjamanisme en andere tijdens occulte en rituele toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch. pas echter op met de huid en ogen neem het absoluut niet in.

WAAROM DE ORIGINELE AGUA DE FLORIDA?
Het originele AGUA DE FLORIDA wordt gemaakt in Lima Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een andere samenstelling en ruikt wezenlijk anders en ook de reiniging is minder sterk en niet zo grondig als het originele AGUA DE FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de originele AGUA DE FLORIDA voor hun reinigingen en ceremonies. In Peru is het merk Murray & Lanman het meest verkocht Agua de Florida.

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP