Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

Anti snurk horloge, laat je stoppen met snurken.

Anti snurk horloge, laat je stoppen met snurken.

Product

Anti snurk horloge, laat je stoppen met snurken.

Omschrijving

Horloge dat gegarandeerd leet stoppen met snurken, gebaseerd op een Japanse techniek uit de jaren 90. Toen nog ontzettend duur.

Aanvullende informatie

Het Anti snurk horloge  wat is het en hoe gebruik je het:

De perfecte manier om van het snurken af te komen is dit fantastische anti snurk horloge. Het horloge draagt u tijdens uw slaap en aan de achterzijde is een sensor die het horloge waarschuwt zodra u gaat snurken, Het horloge geeft vervolgens een volstrekt ongevaarlijke elektrische prikkel af waardoor het snurken zal worden onderbroken. Het is aangetoond dat zelfs de ergste snurkers binnen 6 weken zeker 75% minder gaan snurken. Een perfecte en goedkope manier om weer rustig te kunnen slapen en uitgerust wakker te worden. Ook uw partner zal dit zeker op prijs stellen. Vanaf nu behoren slapeloze nachten tot het verleden. Ook geschikt om niet in slaap te vallen achter het stuur. Kent u dat, u droomt even weg achter het stuur en plots is de vangrail wel heel dicht bij.  Het horloge geeft een prikkel nog voor u in slaap valt. Een veilig gevoel.

Voordelen:
Uitgerust wakker worden en slapen zonder uw partner wakker te houden
Je niet meer schamen voor je gesnurk en overdag veel meer energie.
Gezondheid bevorderend, door minder snurken zult u een ander mens worden. 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP