Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

A4 Jaarkalender 2018 met 12 fantastische foto's over mineralen, edelstenen etc.

A4 Jaarkalender 2018 met 12 fantastische foto's over mineralen, edelstenen etc.

Product

A4 Jaarkalender 2018 met 12 fantastische foto's over mineralen, edelstenen etc.

Omschrijving

Een in eigen beheer uitgebrachte kalender met 12 fantastische grootformaat A4 foto's voor aan de muur. Geprint op mooi 135 grams art papier inclusief kartonnnen rugbord.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Alstublieft, voor u als klant een weergaloos mooie fotokalender voor aan de muur bij uw bestelling die u plaatst vanaf vandaag in de webshop of gewoon in de winkel. De kalender bevat 12 zeer fraaie foto's van Edelstenen, mineralen en overige producten uit ons brede assortiment die we al 40 jaar vanaf 1978 aan u leveren. De kalender neemt u mee op reis naar verre streken waar met gevaar voor eigen leven de meest fantastische edelstenen en mineralen worden gedolven, behalve een mooi inkijkje in deze wereld treft u ook stuk voor stuk fraaie sfeerfoto's zien die aan elke muur een ware blikvanger zullen zijn. De kalender is geheel NL en UK geschreven dus altijd bruikbaar en verkoopbaar. Prachtige afwerking met sterk rugbord, Spiraal band en hangoog.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP