Vrijdag 24 tot en met maandag 27 april gesloten dan weer normaal geopend op dinsdag 28 april a.s. 

Bel 0412-405131
Voor meer informatie
boeddha

De leukste groothandel van Nederland!
Natuurlijke, eerlijke en mooie materialen

Ze zijn tijdloos en worden altijd gewaardeerd. Op bijna 10.000 vierkante meter oppervlakte treft u de grootste collectie mineralen en stenen, sieraden en parels, gezondheids- en schoonheidsprodukten en dekoratie en kunst aan. Al deze artikelen hebben een natuurlijke oorsprong, zijn op een humane en milieuvriendelijke manier verkregen en vallen op door hun schoonheid, elegantie en klasse. Bij Timmersgems treft u een wereld van verschil aan. U als ondernemer of therapeut nodigen wij van harte uit om deze wereld te betreden. Welkom in Berghem(Nbr.)

Nieuwste productenIn Nederland en Belgie

Bent u benieuwd naar onze nieuwste producten? Kijk dan in deze rubriek, u vindt hier onze 250 nieuwste producten! 

Bekijk de 250 nieuwste producten

40 Pagina's met voordeel.

(Inmiddels deel 2 van April 2015) Het kon niet uitblijven om een eigen magazine te maken met daarin extra voordeel en interessante artikelen, het maandelijks magazine is prima te lezen op uw PC maar ook op de tablet en de smartphone (Zowel Apple als Android) Wij wensen u veel plezier met het lezen en hopen dat u veel leesplezier zult ervaren. Tip: Klik op het artikelnummer en u gaat direct naar het artikel in de webshop.

Uw vaste klantenmagazine!

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze producten, actief en de laatste trends? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en bekijk snel onze laatste nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief brengen we iedere maand de nieuwste producten en trends naar voren!

Naar de nieuwsbrief

Strong trademarks Timmersgemsgroup
trademarks