1 maart 2015, was het dan zover, de grootste Bison-kop van Europa kwam binnen! een bizon die geleefd heeft in Custer Sout Dakota, en prachtig is opgezet en met liefde nu een prachtige plaats heeft gekregen bij Timmersgems. Bekijk verder onze nieuwe artikelen en maandaanbiedingen. Vanaf €150,- GRATIS BEZORGD IN BELGIE, DUITSLAND EN NEDERLAND.

Bel 0412-405131
Voor meer informatie
boeddha

De leukste groothandel van Nederland!
Natuurlijke, eerlijke en mooie materialen

Ze zijn tijdloos en worden altijd gewaardeerd. Op bijna 10.000 vierkante meter oppervlakte treft u de grootste collectie mineralen en stenen, sieraden en parels, gezondheids- en schoonheidsprodukten en dekoratie en kunst aan. Al deze artikelen hebben een natuurlijke oorsprong, zijn op een humane en milieuvriendelijke manier verkregen en vallen op door hun schoonheid, elegantie en klasse. Bij Timmersgems treft u een wereld van verschil aan. U als ondernemer of therapeut nodigen wij van harte uit om deze wereld te betreden. Welkom in Berghem(Nbr.)

Nieuwste productenIn Nederland en Belgie

Bent u benieuwd naar onze nieuwste producten? Kijk dan in deze rubriek, u vindt hier onze 250 nieuwste producten! 

Bekijk de 250 nieuwste producten

40 Pagina's met voordeel.

Het kon niet uitblijven om een eigen magazine te maken met daarin extra voordeel en interessante artikelen, het maandelijks magazine is prima te lezen op uw PC maar ook op de tablet en de smartphone (Zowel Apple als Android) Wij wensen u veel plezier met de ontdekking van ons eerste eigen magazine en hopen dat u veel leesplezier zult ervaren. Tip: Klik op het artikelnummer en u gaat direct naar het artikel in de webshop.

Uw vaste klantenmagazine!

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze producten, actief en de laatste trends? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en bekijk snel onze laatste nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief brengen we iedere maand de nieuwste producten en trends naar voren!

Naar de nieuwsbrief

Strong trademarks Timmersgemsgroup
trademarks