Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

60 Zeer luxe prestige hangers ter introductie voor een super lage prijs.

Prestige-aanbieding-1_product

60 Zeer luxe prestige hangers ter introductie voor een super lage prijs.

Product

60 Zeer luxe prestige hangers ter introductie voor een super lage prijs.

Omschrijving

Het beste is niet goed genoeg voor de mensen van Prestige. De mooiste, want de allermooiste stenen worden met veel zorg geselecteerd en vervolgens met 22 karaat goud verguld en of 800/1000 verzilverd.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Een fantstische aanbieding die veel geld kan besparen, Een keuze pakket van maar liefst 60 prachtige sieraden uit onde Prestige serie. Allemaal rasechte en fantastische stenen zoals Seleniet, Amethist, Chakrastenen etc etc. Afgewerkt met echt goud en zilver en met een keuze uit de meest fraaie en aansprekende edelstenen. We noemen het natuurlijk niet voor niets "Prestige" Echt sieraden waar je mee voor de dag kunt komen op een feestje of partijtje. Deze kennismaking met onze prestigelijn is eenmalig, bijna 50% korting op de allerbeste modellen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP