10.12.2014 Binnengekregen 40ft. container uit Thailand met buffelkoppen, resin-boeddhas, houtsnijwerk, Ibiza-tassen .....Verder op 11.12.2014 binnengekregen; Yoga-kussens & veel edelsteen-figuren & harten. 13.12.2014 engelenroepers en wierook   Bel voor een afspraak, of bestel per DHL met gratis kerstgeschenk/eindejaarskado!

Bel 0412-405131
Voor meer informatie
boeddha

De leukste groothandel van Nederland!
Natuurlijke, eerlijke en mooie materialen

Ze zijn tijdloos en worden altijd gewaardeerd. Op bijna 10.000 vierkante meter oppervlakte treft u de grootste collectie mineralen en stenen, sieraden en parels, gezondheids- en schoonheidsprodukten en dekoratie en kunst aan. Al deze artikelen hebben een natuurlijke oorsprong, zijn op een humane en milieuvriendelijke manier verkregen en vallen op door hun schoonheid, elegantie en klasse. Bij Timmersgems treft u een wereld van verschil aan. U als ondernemer of therapeut nodigen wij van harte uit om deze wereld te betreden. Welkom in Berghem(Nbr.)

Nieuwste productenIn Nederland en Belgie

Bent u benieuwd naar onze nieuwste producten? Kijk dan in deze rubriek, u vindt hier onze 250 nieuwste producten! 

Bekijk de 250 nieuwste producten

Speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen van artikelen welke wij groots hebben ingekocht of waarvan we er veel hebben staan. Veel palletvoordeel dus.....wees snel want voor deze rubriek geldt, "Extra voordeel-zolang de voorraad strekt"

Bekijk alle aanbiedingen

ontdekkingsreis

Ga mee op ontdekkingsreis

Door 46 landen bij Timmersgems! Een reis die begint in het brabantse Berghem, maar die u brengt van Mexico, via Peru naar Amerika en van Chili naar China, gevolgd door nog eens zo'n vijfendertig landen. En dat in zo'n 3 a 4uur? Inderdaad!

Start de ontdekkingsreis!

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze producten, actief en de laatste trends? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en bekijk snel onze laatste nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief brengen we iedere maand de nieuwste producten en trends naar voren!

Naar de nieuwsbrief

Strong trademarks Timmersgemsgroup
trademarks